7

5x leuke activiteiten voor de voorjaarsvakantie met kinderen

De voorjaarsvakantie staat voor de deur en dit is hét moment om quality time door te brengen met je gezin. In dit blog delen we vijf leuke activiteiten voor een onvergetelijke tijd met je kindjes.

1. Maak een strandwandeling

Het voorjaar is het perfecte moment voor een heerlijke frisse strandwandeling. Doe je kleintje een extra trui aan voor als het fris is aan zee. Laat je kindjes op zoek gaan naar schelpjes en ga daarna samen een warme choco drinken op het terras of in het restaurant.

2. Bezoek aan de dierentuin

Een dagje naar de dierentuin is altijd gezellig met de kinderen. Ontdek samen de wereld van wilde dieren, observeer exotische vogels en maak kennis met schattige dieren in de kinderboerderij. Het is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon super leuk om die sprankeling in de ogen van je kleintje te zien wanneer ze voor het eerst een olifant, giraffe of leeuw zien.

8 2

3. Dagje Madurodam

Voor een unieke ervaring is Madurodam een absolute aanrader! Laat je kleintje zich voor een dagje zo groot als een reus voelen tussen alle miniatuurhuisjes, gebouwen en kleine landschappen die Nederland typeren. Het is een geweldige en leerzame manier om je kleintjes meer te leren over de geschiedenis en architectuur van het Nederlands, terwijl jullie samen genieten van een dagje uit.

4. Pretpark of museum

Kies voor een dagje plezier in het pretpark, waar de kleintjes zich kunnen uitleven in alle attracties, terwijl jij kunt genieten van hun lachende gezichten. Als het weer niet meewerkt, zijn er gelukkig ook nog alternatieven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een museum, dat voor je kindjes ook leuk is. Denk bijvoorbeeld aan het Nijntje museum in Utrecht of Nemo in Amsterdam. Zowel pretparken als musea bieden veel activiteiten aan die geschikt zijn voor verschillende leeftijden, waardoor het een perfecte keuze is, ongeacht het weer.

6

5. Schaatsen of skiën

Misschien gaan jullie in de voorjaarsvakantie wel heerlijk op wintersport, en kan je niet wachten om de pistes af te gaan. Blijf je thuis tijdens de vakantie, maar wil je wel genieten van de sneeuw of van het ijs? Ga dan samen met je gezin naar een overdekte schaatsbaan of naar Snowworld. Zo kan je alsnog de betoverende winterervaring beleven.

Onze favorieten sieraden