Losse Bedels

Bestel hier je favoriete bedel in de door jou gewenste vorm. Ga voor een lief hartje met de initialen van je kids of een stoere ronde bedel met een bijzondere quote. Verkrijgbaar in 18k Verguld, 18k Rose Verguld of Sterling zilver 925

Losse Bedels
“Een draagbare herinnering aan onze prachtige dag. Onbetaalbaar voor mij”
Leg je bijzondere moment vast in een persoonlijk sieraad

Losse gegraveerde bedels met bijzondere betekenis

Wil je een losse bedel bestellen voor aan je Charm Bangle of heb je al een mooie ketting waaraan je een gepersonaliseerde bedel wil hangen, dan kan dat natuurlijk ook! Bestel hier je favoriete bedel, in de door jou gewenste vorm. Ga voor een lief hartje met de initialen van je kids, of een stoere ronde bedel. Onze mini charms hebben een doorsnede van 1 cm, waarbij je kunt kiezen uit een rondje, een hartje of een sterretje. De grote bedels zijn er in een ronde of hart vorm, en hebben een doorsnede van 2 cm. Een bedel met naam of je eigen gekozen woorden is een tijdloos cadeau voor jezelf of voor een ander.

Voor de liefste oma of je beste vriendin

Op onze kleine bedels passen maximaal 6 tekens, en op de grote bedels passen maar liefst 50 tekens. Twijfel je of de door jou gekozen gravure past? Of wil je iets laten graveren met meer tekens? Mail ons dan even op klantenservice@mamaloves.com. Omdat we alles handmatig graveren is bijna alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete quote of een ketting voor oma, met daarop de namen van de kleinkinderen. We kunnen het formaat van de gravure aanpassen zodat het meestal toch wel past.

Bedelketting

Het is ook mogelijk om een losse ketting te bestellen. We hebben een gevarieerde keuze aan kettingen: Verfijnde smalle kettingen in 18k Verguld of Sterling zilver 925, waarbij je kunt kiezen uit meerdere lengtes. Leuk voor een layered effect. Of ga voor een stoere leren choker, met sluiting in zilver of verguld. Klik hier om een losse ketting te bestellen.

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. OK