Balloon Charm

Ieder kind verdient een leuke verjaardag! MAMALOVES heeft speciaal voor Stichting Jarige Job de Balloon Charm gecreëerd die je naar wens kunt personaliseren. Van iedere verkochte armband of ketting gaat €7,00 direct naar het prachtige verjaardagsbox-initiatief van Stichting Jarige Job.

We LOVE Happy Birthdays!


Balloon Charm
“Bijdragen aan een goed doel, een mooi sieraad en mijn lief altijd bij me. Wat een prachtig initiatief!”
Personaliseer nu je eigen unieke armband

Een goed doel

Wist je dat er in Nederland ruim 61.000 kinderen tussen 4 en 12 jaar hun verjaardag niet kunnen vieren? Simpelweg omdat er thuis geen geld voor is. Ook niet voor een traktatie op school. Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag door middel van een verjaardagsbox ter waarde van €35,-. In de box zit o.a. feestelijke versiering, een taart, een traktatie voor op school en natuurlijk mooie cadeaus!

Sieraad met betekenis

MAMALOVES draagt hier graag aan bij en heeft speciaal voor Stichting Jarige Job de Balloon Charm gecreëerd die je naar wens kunt personaliseren. Het ballonvormige bedeltje is verkrijgbaar in sterling zilver 925 of 18k verguld. Je kunt de Balloon Charm personaliseren met een handgeschreven gravure. Laat bijvoorbeeld een naam, initiaal of datum graveren. Op deze manier creëer je een unieke armband of ketting met een extra bijzondere gedachte er achter.

Van ieder verkocht sieraad met Balloon Charm doneert MAMALOVES €7,- aan de Stichting Jarige Job. Maak iemand blij met een gepersonaliseerd sieraad met naam of woord, en draag tegelijkertijd bij aan een goed doel.

Met liefde gemaakt

De bedel wordt zorgvuldig met de hand gegraveerd in ons atelier in Haarlem. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren koord of meedere lengtematen van de ketting om zo jouw eigen persoonlijke sieraad te creëren. Het sieraad is verkrijgbaar in 18k verguld en Sterling zilver 925.

Bijzondere herinneringen

Een bedelarmband of bedelketting met extra betekenis is bijvoorbeeld ook een goed idee als kraamcadeau, of als kindersieraad voor je dochter, kleinkind of bff.

Leg mooie momenten vast met een herinneringssieraad. Een bedelarmband of ketting die speciaal voor iemand is gemaakt past perfect bij bijzondere momenten zoals de eerste communie, het eindexamen of als doopsieraad.

  • WERELDWIJDE VERZENDING
  • GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €100
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.